maanantai 27. helmikuuta 2012

..and never again

Happoradio sai minut viikonloppuna "kuntsarille". Tuo bändi on ainoa syy, miksi vapaaehtoisesti sinne lähtisin. Autolla ja vielä selvinpäin.
Kuva kertoo ehkä jotain paikasta ja sen luonteesta, missä siis olin. Tanssit. Siis TANSSIT!!! Olimme paikalla jo klo 21 koska netissä olevassa ilmoituksessa luki "Lipunmyynti alkaa klo 20. Paikan tason huomioonottaen liput myydään loppuun tunnissa"* Ja keikkahan alkoi puolen yön paikkeilla. Koko paikka oli täynnä pääasiassa keski-ikäisiä ja sitä vanhempia tyyppejä. Eihän tässä itsekään enää mitään junioreita olla, mutta tästedes lupaan pysyä kaukana "tanssipaikoista" ainakin seuraavat 20 vuotta. Keikkaa odotellessa näimme mm. rollaattoreita ja kylpytakkisia mummoja ja pappoja humpan soidessa iloisesti taustalla. Erityisesti mieltä lämmitti noin 70-vuotias mies joka yritti iskeä meitä (useasti) esittelemällä miten sujuvasti hän hallitsee valssiaskeleet. Miehellä oli myös mieleenpainuva ja nuorekas bling bling-vyö housuissaan. Mutta itse keikka oli mahtava, tietysti!! Ja sehän oli pääasia!

                                                       Tykki vetää Pelastajaa tunteella.




*no ei siinä aivan noin lukenu, mutta olisi voinut lukea. eikä voitu ottaa sitä riskiä että jäätäisiin ilman lippuja kun kerran tuonne asti lähdetään!

Ei kommentteja: