perjantai 15. helmikuuta 2013

Numerokaverit ja ystävänpäivä

Löysin numerokaverilleni M:lle mielestäni huipun lahjan! Olen käsittänyt, että M diggailee noista Mauri Kunnas- jutuista (noh, ainakin niistä joulusuklaista, hehheh) ja tuo ilmeisesti 3v. lapselle tarkoitettu muki sai nyt ihan uuden merkityksen tässä meidän numerokaveruudessa.


Ja löysinpä hienon kortinkin, kolme mummoa, hehehehh!



Ja tässä M:lta saatu kortti. Oli ihan pakko laittaa kun oli niin hauska sattuma, kun kumpikin oli valinnut toisen korttiin samantyyppisen tekstin :)))


J:n kanssa numerona oli nelonen ja tässä J:n ystävänpäiväkortti. Taakse liimailin vanhasta TEINARISTA meidän ihan jotain käsittämättömiä teiniaikaisia juttuja ja kirjoituksia, hih.


Ja J:lta sain neljä poroa! :D


Kerkesin kokkaillakin eilen, vaikka torstaisin saa melkein suoraan töistä lentää jo agilityyn. Paistoin pikaisesti kanaa, kesäkurpitsaa, punasipulia ja keitin munia. Kastikkeeksi laitoin vain kermaviiliä, jota vähän maustoin. Ei jumalauta, miten noi mun ruokakuvat on jotenkin ihan kauheita?! Kuinka ihmiset saa annoksista hyviä kuvia??? Vai onko mun ruoka vaan oikeasti niin kamalan näköstä :D No, niin tai näin, hyvää se kuitenkin oli!


Ei kommentteja: