tiistai 18. joulukuuta 2012

Kuusi yötä jouluun on...

Olen kauan haaveillut pientä lipastoa meidän eteiseen ja vihdoin Jyskin lehdessä oli mainos juuri sopivan kokoisesta ja edullisesta lipastosta. Hain sen eilen ja paukuteltiin se vielä yöllä kasaan kun mies tuli iltavuorosta. Oli muuten pahempi tragedia kuin yksikään koottava huonekalu mikä meillä on ollut. Tämä sai kuulemma olla viimeinen Jyskistä ostettu asia meille :D  Mutta tykkään! Tuo lamppukin on hakenut paikkaansa siitä lähtien kun sen kirpparilta kotiin kannoin, ja tuohon lipaston päälle se meni just täydellisesti. Ja mun rakkaat mummokortit jäi tuohon yläpuolelle kehyksiin.








Paketointi on kovassa vauhdissa ja vaikka muutama päivä sitten marisin facebookissa mun kadonnutta joulumieltä, alkaa sekin pikkuhiljaa löytyä. Väkisinkin tässä alkaa tulla hyvä mieli mukavista asiakkaista töissä, koiran lumileikeistä, joulukorteista postilaatikossa, kavereiden kanssa vaihdetuista paketeista ja jännittävästä tunnelmasta.


Joka toinen asiakas meillä on kysellyt pienien joulukorttien perään. Muistatteko näitä, joita vietiin kavereille joulun alla koulun "postilaatikkoon"? Kauan piti miettiä kenelle laittaa minkäkin kuvan ja sitten jännitettiin, tuliko siltä ihastukselta/niiltä ihastuksilta(!) korttia. Ja jos tuli niin minkälainen :)


Saako näitä vielä jostain?



2 kommenttia:

Tiina Kalla kirjoitti...

noilla oli muistaakseni oikein nimenä joku "koululaiskortti", niitä jaettiin yleensä koulussa kaikille :) oli hurjan jännää jos tosiaan ihastukselta tuli kortti iihhhh (tosin käsialasta päättelin että oli tainnu äiti kirjoittaa kyseisen pojan antamat kortit)

Eiq kirjoitti...

Mäkin muistelin, että monesti tais olla äitin käsialaa niissä korteissa :D