tiistai 4. joulukuuta 2012

Voita nassuun


Tilasin sheavoita Hyvinvoinnin tavaratalosta koska täälläpäin ei missään tunnu tuota olevan myynnissä. Kävin parissa luontaistuotekaupassa ja sen jälkeen luovutin. Kaikki on nykyäään jotenkin helpompi klikkailla netistä. Mun naama kärsii näillä pakkasilla niin että kohta se varmaan tippuu. Kuivuu ihan järkyttävästi ja poskiin tulee semmoisia isoja (no "isoja" ja isoja) punaisia kuivia läiskiä ja sitten näppyjä. Lenkillekin lähtiessä pitäisi laittaa jotain talvisalvaa naamaan näillä keleillä ja koska tuota sheavoita on niin hehkutettu ja kehuttu, päätin koittaa. Ilmaistahan tuo ei ole, mutta toivon että hintansa väärti. Hauskaa tuossa on se, että sitä voi oikeastaan käyttää mihin tahansa! Purnukka on toivottavasti huomenna mulla. Palailen kun saan tuon testiin. Tässä vähän faktaa netistä pöllittynä:

"100% luonnontuote, jota saadaan Länsi-Afrikasta, voipuun pähkinöistä. Sheavoin sanotaan olevan ihon paras ystävä, koska se sisältää luonnostaan paljon parantavia aineosia, kuten ravintoaineita ja luonnollisia vitamiineja.

Shea rasvaa on käytetty Afrikassa vuosisatoja esim. kauneudenhoidossa. Shea puuta kutsutaan Karite puuksi, joka tarkoittaa elämän puuta. American Shea Instituutti on tutkinut Shea Butteria vuosikymmeniä ja todennut rasvalla olevan kahdenlaisia vaikutuksia, rasvainen ja ihosoluja korjaava vaikutus.
Vitamiinirikasta Shea rasvaa käytetään suojaamaan ihoa kuivuudelta, pakkaselta, tuulelta ja auringolta. Se on erityisen suositeltavaa kuivalle, ärtyneelle, allergiselle ja ikääntyvälle iholle esim. kuiville halkeileville kantapäille tai kynsinauhoille. Tuote on 100% luonnontuote, eikä se sisällä säilöntäaineita, hajusteita tai väriaineita. Tuotetta ei
ole myöskään testattu eläinkokeilla.
Shea Butter on Afrikkalaisten naisten kultaa, koska pähkinät kerätään ja käsitellään pääasiallisesti naisten käsityönä. Naiset saavat tuotteen kautta perheelleen lisäansiota, jolloin se parantaa naisten ja lasten elinehtoja Afrikassa."

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Pitäispä itekin hankkia tuota ! Iho kuivuu ja kutisee :/

Eiq kirjoitti...

Just tänään tuo oli tullut postilaatikkoon joten en ole vielä ehtinyt kokeilla. Tuu joskus ennen mettälenkkiä laittamaan tuota meille niin saat testata toimiiko :)