maanantai 9. huhtikuuta 2012

It`s another manic monday

No ei tässä maanantaissa mitään maanista ole. Tuo biisi on vain soinut mun päässä. Ehkä se huomenna lähtee ja tilalle tulee jotain tiistaimusaa! Alkaa hieman kuumottaa tän bloggailun kanssa kun hetken olet päivittämättä niin tyypit alkaa soittamaan ja tekstailemaan ja tulemaan suoraan päin naamaa sanomaan, että et oo hetkeen kirjoitellut mitään, koita nyt pitää blogisi elossa, mikset sä päivitä sun blogia, mikä sua oikein vaivaa.(kyllä, tätä jopa lukee joku, wuhuu!) Ja sitten kun tulee tänne, niin ajattelee että nyt pitäis saada kirjoitettua jotain suurta ja mielenkiintoista ja hauskaa ja kompensoida sillä tämä blogihiljaisuus. Mutta kun ei vaan irtoa ei.

Tässä on vain ollut vähän kaikenlaista kiirettä muka. Mutta päästiin sentäs nyt pääsiäisenä vähän reissuunkin. Palattiin juuri Peurungan kylpylästä. Heti respassa huomasin että siellä oli myös lomailessa yksi näyttelijä Salatuista elämistä. Mä tietysti lapsellisesti tirskuin ja osoittelin sormella kun huomasin sen. Mutta kyllä tuo Keski-Suomi on kaunista seutua tälläiselle Etelä-Pohjanmaan pystymetsään ja laakeaan peltoon tottuneelle! Vitsailin jo avopuolisolleni että olen kyllästynyt tasaiseen elämään, muutetaan tänne niin saadaan vähän elämään ylä- ja alamäkiä. Jopa koira heittäytyi ihan villiksi noissa maisemissa.







Oli kyllä ihana reissu! Tekee hyvää aina välillä päästä kotoa pois hetkeksi. Sen jälkeen arkikin tuntuu aina jotenkin erilaiselta.

Ei kommentteja: