tiistai 27. maaliskuuta 2012

Why, oh whyyy?

Vaikka olenkin päättänyt, etten blogissani esittele omia ostoksiani sen enempää kuin päivän asujakaan, tätä on nyt ihan pakko esitellä. Meidän kissoilla on uusi vessa!


Olen jo jonkun aikaa himoinnut tuota ja nyt kun se sattui olemaan hyvässä tarjouksessa, päätin ostaa. Eikö ole aika kiva? Aluksi kissat vähän pelkäsi sitä (varmaan noita toisia kissoja!!) mutta nyt siellä jo kuoputellaan hyvinkin innokkaasti.

Ja kuten otsikko jo vähän lupaili, valitusta luvassa taas. Polveni kipeytyi viime viikon bodypumpissa niin, ettei salille ole ollut taas asiaa muutamaan päivään. Ja tänään käsi sanoi naks. Tai ei se oikeastaan sanonut. Olisikin sanonut jos teen sillä jotain väärin. Ei, se vaan TULI KIPEÄKSI. Suurin piirtein kaikki asennot, joita kädellä voi tehdä, sattuu. Olenkin täällä lähes raivohulluna koska saan TAAS soitella lääkärille aikaa. Mistähän vaivasta sitä aloittaisi ja mitähän helvettiä ne musta siellä oikein jo ajattelee? Kaiken lisäksi avopuolisoni on kipeä ja ainoastaan viikon sisällä hän on saanut 6 lääkereseptiä. Sairasta porukkaa, etten sanoisi. Jos multa kysytään, niin tää alkaa olla jo tosi naurettavaa. Uusi mottoni on "rakasta elämää niin saat siltä vastarakkautta". Tällä hetkellä se on jotenkin hankalaa mutta yritän!

Ettei menisi ihan synkistelyksi, tässä vielä muutama koirakuva lenkkipolulta.

                                                             Voinko ottaa tämän kotiin?

                                                                     Mä loikkaan tänne!

                                                             Kyyyyylllä mä täältä pääsen.

Onneksi on koira! Koira on parasta mitä ihmisellä voi olla.

Ei kommentteja: