keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Päivitä blogiasi, Aki Tykki!

"Suorapuheisuutta pidetään hyveenä. Useimmat suoraansanojat tosin ovat töykeitä, kapeakatseisia moukkia, jotka asettuvat muiden yläpuolelle." Aki Tykki Twitterissä 14.12.2013

Miksi, oi miksi Tykki ei voi päivittää blogiaan? Olisi kiva lukea tyypin ajatuksia muualtakin kuin Twitteriä kyttäämällä.

Nyt on taas käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa Happoradion omaan olohuoneeseen keikalle ja siellä luki näin:

"Vuonna 2013 Happoradio viettää keikkataukoa ja valmistelee uutta materiaalia. Olohuone-kilpailu onkin ainut mahdollisuus nähdä Happoradio keikalla tänä vuonna!"

Mitä? Vielä tämäkin vuosi ilman Happoradion keikkoja? (Ihan kuin en olisi jo tarpeeksi mieltäni pahoittanut kun kuulin, että Dexterin viimeistä kautta ei ole alettu vielä edes kuvaamaan!!!!!) Täähän on yhtä odottelua koko elämä.

On sitten kans paras tulla ihan helvetisti sitä uutta materiaalia! No okei, ei mua haittaisi vaikka niiltä ei tulisi enää ikinä mitään uutta. Tulisivat vaan sieltä tauolta takaisin. Dexter kans. I rest my case.

1 kommentti:

M kirjoitti...

Siis kauanko tässä nyt joutuu oikeen odottaan?! Ja ei sit mitään Härmän kuntokeskusta, pliis. Joku laivakeikka vois olla just hyvä ;D Kunhan eivät nyt ihan olohuoneeseen tuu.