perjantai 25. tammikuuta 2013

Sekalaista hömpämpömppää

Martti Syrjää haastateltiin Huomenta Suomessa Vuonna -85 elokuvan tiimoilta ja voi miten se oli jotenkin nuoren oloinen ja "kloppimainen", vaikka mies yli viidenkymmenen jo onkin. Vaikka eikai nuo rokkarit koskaan vanhene. Ja ihan parasta, ensi kesänä Eput keikkailee, huippua! Pitäisi mennä tsekkaamaan tuo leffakin.


Musta tuntuu, että mullakin on nyt ne ruuhkavuodet, vaikka ei lapsia olekaan ;) Viikot täyttyy ihan hienosti kun on töitä, koiran harrastukset ja lenkitykset, salilla käymiset (edes sen kolme kertaa viikossa), marttailu ja neulominen, parisuhde, kavereita olisi kiva nähdä useammin, haluaisin lukea enemmän, vahdata sarjoja putkella, hengailla kirppareilla, kotonakin pitäisi joskus olla ja ehkä välillä jopa siivota. Mulla on myös kova sisustusvimma meneillään ja suunnittelen ihan hulluna kotiin kaikkea uutta :) Me saatiin nyt vihdoin kotiinkin sellainen monitoimikonetulostinhässäkkä, mikä nyt onkaan. Ei sen ostamista ole mietittykään kuin ehkä 2 vuotta :D Vähän mä tulostelen ihan hulluna kaikkea tästä lähtien.

Kaverilla oli viime viikonloppuna synttäribileet ja M:n kanssa tehtiin lahjaksi tuollainen asetelmaviritelmä mehikasveista. Tuli tosi nätti vaikka kuvat onkin vähän huonoja. Koristekivet on tuotu oikein Rodokselta asti :D




Keskiviikkona oltiin kahden ämmän (heh, siis M:n ja M:n) kanssa Kurikassa matonkudeostoksilla. Tässä mun ostokset. Luonnonvalkoista ja turkoosia trikookudetta.


Meidän olohuone on jo kauan huutanut uutta kivaa mattoa ja nyt sain idean virkata sinne sellaisen. Tästä kuvasta inspiroituneena päätin, että teen sinne ison pyöreän maton. Ja samalla tajusin, että eihän tuo valkoinen kude riitä, kun ostin sitä vain vähän päälle 2kg.

Kuva täältä.

Ajattelin tehdä samalla ohjeella josta tein meille maton jo makuuhuoneeseen, mutta paljon isompana ja pikkuisen soveltaen. Ja tämän pystyy heittää pesukoneeseen kun tarve vaatii.

Turkoosista yrittää tulla "vaahtopäät"- matto jonka ohjeen löysin Nouseva myrsky - blogista.


Hei, ja mulla on jo TOINENKIN numerokaveri! Numeroksi valittiin tällä kertaa nelonen, sen jälkeen kun tajuttiin että vitonen on ihan huono numero. Sain nimpparikortin (neljä sessua, hihih) ja neljä muumiteetä. Vihdoin pääsen maistamaan noita <3



Meikäläisellä vielä kolme tuntia töitä ja sitten alkaa kaksi vapaata!
Ihanaa viikonloppua kaikille!!

Ei kommentteja: